Børnehave

Udeliv

Børnehaven og skolen har mange muligheder for at bringe undervisningen og leg udenfor. Bag skolen ligger en stor grøn oase med svævebane og plads til boldspil og leg.

På den anden side af vejen ligger Byfolden som er et rekreativt område, med shelter, bålhus, Hårby å, regnvandsbassin, stor græsplæne (fodboldbane) lidt træer og anden grøn bevoksning, her er der mulighed for at bringe leg og læring udenfor. Åen giver mulighed for at fiske. I vandhullet fanges haletudser og andre smådyr. Vi kan lave bålmad ved shelteren og der er mulighed for at samle alle rundt om bordet i den overdækkede hytte, til en hyggelig historie.

Oppe ved kirken ligger en lille skov som præsten har givet os lov til at bruge. Her er især børnehaven flittige gæster. Der kan bygges huler, klatres på stammer, findes planter, blomster og dyr.

(Foto fra fyens.dk Michael Bager)